Полети до Рим на ниски цени

 

Самолетни билети до Рим/ Сиена - Орвието/Асизи - Перуджа
Закуска. Свободно време в Рим -необходимо е ползване на местен и градски транспорт или туристи­ческа програма по желание:
1. Целодневна екскурзия до Сиена
- един от най-добре запазените средновековни градове в Италия и Орвието. Пешеходна разходка в центъра на Сиена: площад "Дей Кампо" - сърцето и душата на града с великолепна архитектура и място, където два пъти в годи­ната се провеждат конни състе­зания за неоседлани коне; Палацо Публико и Катедралата - една от най-красивите в Италия, смесица от романски и готически стил. Пе­шеходна разходка в стария град на Орвието: кладенецът на "Св. Патрик" и Катедралата.
2. Целодневна екскурзия до Асизи
- градът на Св. Франциск и Перу­джа. Пешеходна разходка в цен­търа на Асизи: базиликата "Св. Франциск"; площад "Дел Комуне"; базиликата "Санта Клара" и кате­дралата "Сан Руфино". Пешеход­на разходка в историческия цен­тър на Перуджа: площад "Италия" с двореца "Палацо дей Приори"; панорамната улица "Вакучи" с най-красивите и исторически зна­чими паметници на града; площад "IV Ноември" с фонтана "Маджо-ре" - един от най-впечатляващи­те фонтани в Италия. Нощувка в района на Рим.
Рим-София
Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване за България. Прис­тигане на летище София, Варна или Бургас.

 

Tags

The list of tags is empty.